Producten -> Buitenzonwering
  Buitenzonwering - Rainbow Collection

  Onze buitenzonwering bestaat uit ‘kant-en-klare’- en ‘opmaat’-pakketten en worden geleverd door Rainbow Collection. Indien u geïnteresseerd bent in deze producten kunt u afhankelijk van uw voorkeuren een offerte laten opstellen. Besluit u het product in bestelling te nemen, dan komt één van onze medewerkers langs om de exacte maten op te meten. Des gewenst kunt u er voor kiezen de zonwering ook door ons te laten monteren.

  Knikarmschermen

  Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn er voor bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onderliggende terras van schaduw te voorzien. Ze kenmerken zich door een vrije doorloop onder het scherm. Er bestaan grofweg drie soorten kasten: open, half gesloten en volledig gesloten. Per soort zijn er diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bijna alle systemen hebben een keuze uit handbediening of elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.


  Uitvalschermen

  Uitvalschermen zijn een praktische oplossing in situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten. Er is keuze uit verschillende types uitvalschermen en zijn veel opties mogelijk, zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen.


  Screens

  Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens hebben een grote windvastheid. Naast de traditionele screens (zie linker foto) in verschillende kastgroottes zijn er tegenwoordig ook de zogenaamde ZIP-screens (zie rechter foto). Deze onderscheiden van de normale screens doordat het screendoek zich door een systeem dat zich vast tussen de geleiders beweegt en er dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders.


  Markiezen

  Een erg fraaie zonwering voor een klassieke gevel, maar kan ook op een moderne gevel zorgen voor een verrassend effect. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren.


  Rolluiken

  Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor koude-, warmte-, licht- en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.