Producten -> Naamplaten
Kramer a/d Zaan

Vele mogelijkheden betreft design en materiaal. In de winkel kunnen wij via een programma uw naamplaat ontwerpen op basis van uw wensen en deze vervolgens direct voor u bestellen. De levertijd is slechts enkele dagen!

Kramer a/d Zaan heeft de mogelijkheid dat je online je naamplaat kunt samenstellen eigen wensen. Wil jij exact weten hoe jouw naamplaat eruit zal komen te zien? Gebruik dan de onderstaande naamplaten designer. Via deze designer kunt u uw naamplaat direct bestellen en in onze winkel laten bezorgen en afhalen.

Klik hier om de Kramer a/d Zaan naamplaatdesigner te openen.


Top emaille

Top emaille staat voor duurzaam kwaliteits emaille. Al meer dan 20 jaar produceren zij volledig handmatig emaille huisnummers, naamplaten, straatnaamborden, enz. Dit volgens de traditionele techniek per kleur in de oven op 800°C. Hierdoor verkrijgt uw emaille bord een hoogwaardige glans. De emaille borden zijn UV- en weersbestendig, graffiti is eventueel eenvoudig te verwijderen.

Ook voor deze soort kunnen wij in de winkel ter plaatse voor u een ontwerp maken. De levertijd op deze naamborden is op aanvraag en kan dus per soort verschillen.