Producten -> Laminaat
  Laminaat - Cando


  Massief houten vloeren

  De massief grenen en eiken vloerdelen hebben een rustieke, levendige uitstraling. Deze massieve vloerdelen zijn zowel onbehandeld als behandeld verkrijgbaar. De behandelde vloerdelen zijn voorzien van een oliebehandeling. De grenen en eiken vloerdelen hebben een tong- en groefverbinding zodat je de vloerdelen makkelijk ‘zwevend kunt verleggen’ en in elkaar kunt lijmen. Je kunt deze vloerdelen ook vol verlijmen op de ondervloer, maar dat hoeft dus niet.

  Vinyl vloeren

  CanDo vinyl vloeren zijn hoogwaardige kunststof producten met de uitstraling van échte houten vloeren en alle voordelen die vinyl van nature biedt. Deze vloeren zijn niet alleen een perfect voor in je woon- of slaapkamer, maar ook voor plaatsen in je huis waar het nat en vochtig kan zijn, zoals keuken, hal, badkamer, toilet of bergruimten.

  Wilt u een beter zicht krijgen over hoe een vloer van Cando eruit kan zien, dan kunt u hiervoor de onderstaande vloerendesigner gebruiken. In onze winkel zijn ook stalen van dit merk aanwezig.

  Klik hier om de Hubo vloerendesigner te openen.


  Laminaat - Villeroy & Boch


  Villeroy & Boch heeft een unieke vloeren collectie geïntroduceerd. De collectie bestaat uit zowel natuurlijke decors als “urban designs” ontwikkeld voor stijl- en design bewuste consumenten die topkwaliteit eisen. In de gehele collectie wordt een klik-systeem gehanteerd met Fall Down systeem aan de kopse kant. Kom naar onze winkel om de stalen in het echt te zien.