Producten -> Kasten
  Storemax – basis doe het zelf pakket

  Wilt u deze kasten laten plaatsen door onze medewerkers, dan kan dat natuurlijk ook!


  Raffito schuifdeuren demo  Raffito kasten – luxe maatwerk

  Onderstaand vind u enkele mogelijkheden betreft de Raffito kasten. Wilt u meer ideeën op doen of uw kast helemaal uittekenen, dan kunt u hiervoor de onderstaande kastendesigner gebruiken.

  Klik hier om de Raffito Kastendesigner te openen.

  Raffito Loft deuren - Italiaans design

  Kiest u voor Loft deuren, dan kiest u voor Italiaans design. De robuuste Loft deuren hebben een schitterende matte en natuurlijke uitstraling. Uniek is de zichtbare en voelbare structuur. De 28mm dikke panelen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: natuur grijs, natuur licht, natuur warm, blank staal en warm titaan. Loft deuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

  Stijldeuren Klassiek

  Raffito Stijldeuren kunnen vele sferen benadrukken en onderscheiden zich door het patroon in de deur, van klassiek landelijk tot modern. In iedere ruimte kunt u uw schuifwand afstemmen op de stijl en sfeer die u het beste past. Met Raffito stijldeuren kunt u een romantische sfeer benadrukken of juist een moderne toon zetten. Dit luxe opbergsysteem blinkt uit in maatwerk en diversiteit en heeft bijpassende accessoires.

  Raffito schuifdeuren met panelen, spiegels en glas

  Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken biedt Raffito u een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende schuifdeur decors. Hiermee kunt u naar hartenlust combineren. Laat u inspireren en creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meer vlaks schuifdeuren. Voor een perfecte afwerking kunt u kiezen voor schuifdeuren uitgerust met softclose. Raffito schuifdeuren worden geleverd inclusief rails.

  De duurzame kwaliteit van de soepel lopende schuifdeuren en uw persoonlijke ontwerp is een garantie voor jarenlang plezier, gemak en woongenot.


  Twistdeuren

  De tijdloze Twist kast met draaideuren is een mooi alternatief voor een kast met schuifdeuren. De draaideuren worden direct bevestigd op het kastinterieur. Met deze oplossing kunt u uw opbergruimte volledig benutten. Van muur tot muur en vloer tot plafond